Глупостта на Десподов стигна до Острова - подиграха му се по култов начин (ВИДЕО)


Глупостта на Десподов стигна до Острова - подиграха му се по култов начин (ВИДЕО)
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

10828 0

Българският национален отбор по футбол допусна пълен обрат срещу световния вицешампион Хърватия и загуби с 1:2, въпреки че поведе в резултата. Ключов се оказа моментът, в който Кирил Десподов, току-що вкарал и извел "лъвовете" напред в резултата, се съблече, отпразнува като Кристиано Роналдо, а след това получи втори жълт картон (и съответно червен) заради свалената фланелка.

След срещата и националният селекционер Ясен Петров, и самият Десподов се обединиха около мнението, че той е сътворил абсолютна глупост. Любопитен обаче е фактът, че британското издание "Сън" също обръща внимание на случая. Както е известно, именно на Острова към момента Кристиано Роналдо се радва по марковия си начин, носейки фланелката на Манчестър Юнайтед.

"Ron in 60 seconds" ("Роналдо за 60 секунди" - на български) - по този начин изданието озаглавява материала си за това, което Десподов стори. Видно е, че "Сън" се заиграва с популярната филмова продукция "Gone in 60 seconds" ("Да изчезнеш за 60 секунди").

"Футболистът на България Кирил Десподов бе изгонен заради празнуване на гол в стила на Кристиано Роналдо - секунди, след като отбеляза на Хърватия. Тъкмо наказал глупавия начин, по който се отбраняваше Хърватия, след това и той бе наказан заради неговия глупав начин на мислене.

Съблече горнището си, за да отпразнува гола със скок и завъртане - действие в стила на легендата на Манчестър Юнайтед Роналдо му донесе втори жълт картон. Това обаче се оказа червен картон, който остави двата тима с равен брой играчи на терена" - пише изданието за Десподов.

Освен това "Сън" разказва за развитието в срещата след изгонването на Десподов и как хърватите са успели да обърнат националния ни отбор и да стигнат до успеха.

ВИЖТЕ ВИДЕО КАК ДЕСПОДОВ ВКАРА, ИЗРАДВА СЕ КАТО РОНАЛДО И БЕ ЗАМЕНЕН

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички