Извадиха Дзюба от националния отбор, след като изтече интимно негово видео


Извадиха Дзюба от националния отбор, след като изтече интимно негово видео
Снимка: Guliver/GettyImages

3412 0

Нападателят на Зенит и руския национален отбор Артьом Дзюба изпадна в много неловка ситуация. През последните 24 часа в интернет се появи негово интимно клипче, на което мастурбира. Това клипче вече имаше няколко последствия за руската звезда. На първо място, той няма да получи повиквателна за мачовете на Русия през ноември срещу Молдова, Турция и Сърбия.

"Ситуацията с Артьом Дзюба няма нищо общо с руския национален отбор от спортна гледна точка. Следователно, не виждаме нужда да даваме подробни оценъчни коментари по този въпрос. Треньорският щаб на Русия обаче чудесно разбира, че отборът трябва да се готви за ноемврийските мачове в условия на максимална концентрация и да не се разсейва от странични неща", коментира селекционерът Станислав Черчесов.

От друга страна, Дзюба стана обект на множество шеги и подигравки в социалните мрежи след излизането на видеото, в което няма съмнение, че в главната роля е той. Това го принуди да си изтрие, възможно временно, профила в Instagram. А ето каква интимна снимка на Жоао Феликс случайно пусна в Instagram приятелката му наскоро.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички