Дамата със средния пръст към Надал: Не съм му фен, той е скучен


Дамата със средния пръст към Надал: Не съм му фен, той е скучен
Снимка: Getty Images/Guliver

2308 0

Най-скандалната фенка на тазгодишното Открито първенство на Австралия обясни мотивите си да покаже среден пръст на Рафаел Надал по време на мача му във втори кръг на турнира. Както е известно, русокосата дама бе изведена от трибуните от охраната след жеста си, преди който изкрещя нещо по адрес на испанската звезда.

"Определено не съм фен на Надал, мисля, че той е скучен и постоянно прави тези свои ритуали от обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР). Самият факт, че снимките с мен станаха популярни показва колко скучни са мачовете му. Защо иначе хората биха се фокусирали върху зрителя?", заяви дамата в интервю за радиото в Мелбърн.

"Малко съм смутена. Може би това не е най-добрият образ, но стореното - сторено. Дъщеря ми не беше много щастлива от случилото се и затова малко ме е срам. Просто извиках на Надал да продължи с неговото ОКР и той ме погледна. Тогава му показах среден пръст. За целия ден изпих само чаша шампанско", допълва зрителката, цитирана от couriermail.com.au.

"Алкохолът наистина разкрепостява човека, но аз съм такава и в живота. А охраната беше много груба. Те казаха: "Трябва да си тръгнете". Аз отговорих: "Защо? Аз съм зрител, платила съм си билета, защо не мога малко да повикам?". Но си тръгнах", завършва скандалната фенка. Самият Надал коментира след инцидента, че вероятно тя е била пияна и каза, че гледа на случилото се като на нещо смешно. А защо по-рано Надал критикува Джокович вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички