Гуардиола посочи кой от трите трофея, за които се борят, е приоритет за Сити


Гуардиола посочи кой от трите трофея, за които се борят, е приоритет за Сити
Снимка: Getty Images

1584 0

Мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола разкри кой е най-желаният от него трофей през сезона. "Гражданите" са лидери във Висшата лига, на четвъртфинал са в Шампионска лига и все още са в битката за трофея на ФА Къп (в момента играят своя четвъртфинал срещу Саутхемптън и водят в резултата).

Сити е актуален шампион на Англия, спечелиха ФА Къп преди 3 години, а Шампионска лига тимът никога не е печелил. Испанският специалист не е печелил Ушатата купа с английския гранд, не успя да го направи и с Байерн Мюнхен. За последно той е печелил турнира на богатите с Барселона през далечния сезон 2010/11.

"В момента се справяме добре. На върха сме в лигата, на четвъртфинал сме във ФА Къп, а също и на четвъртфинал в Шампионска лига. Така че мисля, че сме в добра позиция с отбора. Повечето от нашите момчета са печелили всичко - повече от веднъж. Така че мисля, че Шампионска лига е това, което всички искат тази година", коментира Гуардиола пред сайта на клуба.

"Разбира се, би било страхотно да спечелим всяко състезание, в което участваме. Но Шампионска лига досега не сме я печелили и мисля, че това имаме предвид", допълни испанският мениджър. А ето как ще се реши битката за титлата в Англия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички