Ивет с дупе №1 сред атлетките


Ивет с дупе №1 сред атлетките
Снимка: БГНЕС

10418 0

Българската гордост в леката атлетика Ивет Лалова отново очарова цяла Европа. Нашето момиче показа, че притежава най-хубавите задни части сред всички останали атлетки по време на европейското първенство в Цюрих, пише "България Днес".

По време на финала на 100 метра при жените операторите отделиха сериозно внимание на загрявката на Ивет и фокусираха кадъра върху стегнатото й дупе. Макар и навършила 30 години, Лалова не само не губи от чара си, а дори става още по-секси.

Плътно до нея в Цюрих е и съпругът й Симоне Колио, който явно се грижи добре за физическата й подготовка. Задните части на спринтьорката ни са коментирани и в различни форуми по цял свят. Мнозина определят българското дупе като най-съвършеното. Други наблягат на факта, че спортните гащички на Ивет са били най-изрязани в сравнение с всички останали спринтьорки.

Европейското по лека атлетика разкри и други прелестни създания. В челните места на класацията за задни части неминуемо попада и германката Лиса Ризих, която се състезава в овчарския скок. Очарователната блондинка всъщност има родители руснаци, но самата тя е родена в Германия.

Голямата гордост на домакините от Швейцария е Линда Цюблин. Състезателката в седмобоя почти винаги попада в класациите за най-секси лекоатлетки. В нейната дисциплина има и друга атрактивна русокоска. Това е украинката Анастасия Мохнюк, която е почитателка на пиърсингите по тялото.

Когато говорим за чаровни лекоатлетки, няма как да пропуснем рускинята Дария Клишина. Тя е избирана многократно за най-красива спортистка на Русия и неведнъж е украсявала кориците на мъжки списания. В скока на дължина блести и друг диамант - сръбкинята Ивана Спанович.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички