Президентът на Спортинг ще лекува болни от коронавирус в Португалия


Президентът на Спортинг ще лекува болни от коронавирус в Португалия
Снимка: Getty Images/Guliver

3167 0

Президентът на Спортинг (Лисабон) Фредерико Варандаш ще предоставя медицински услуги в своята страна Португалия по време на пандемията от коронавирус. Преди това той е работил като лекар по време на войната в Афганистан. Варандаш откликна на призива на португалските въоръжени сили, които приемат в своите редиьи войници от запаса и пенсионирани такива.

"За поколенията на нашите родители, баби и дядовци, но и за сегашното поколение, което не може да расте в страна, задъхваща се в резултат на сериозна икономическа криза. За всички тях, за Португалия... Нека го направим! Всеки по свой начин. Някой като се грижи за болните, някой като пече хляб, други като информират португалците, други като работят, за да поддържат икономиката и страната", пише клубният шеф в Instagram.

"Аз вече съм служил на страната си, днес ще го направя отново, докато действа извънредното положение. И ще се връщам, когато Португалия има нужда. Нек заедно да помогнем на страната", допълва Варандаш. Към момента в страната има 1020 случая на коронавирус, шестима са загубили живота си. А как минава карантината на Кристиано Роналдо вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички