Григор Димитров ще дебютира в отборен турнир през юли


Григор Димитров ще дебютира в отборен турнир през юли
Снимка: Guliver/GettyImages

1875 0

Въпреки че няма да има тенис поне до 7 юни, то Григор Димитров обяви на кой турнир ще дебютира през юли месец. Това е World Team Tennis за отбора на Orange County Breakers.

От организаторите на надпреварата официално потвърдиха участието на първата ни ракета и обявиха неговия съперник – Райън Харисън. Мачът ще се играе в Palisades Tennis Club в Нюпорт Бийч. "Радвам се, че ще играя за Orange County Breakers това лято. Отборният формат е нещо забавно“, каза Димитров.

World TeamTennis е най-престижната отборна надпревара в САЩ с награден фонд 5 милиона долара. Тя ще се проведе за 45-и път от 12 юли до 2 август, като в турнира ще участват девет тима. Най-добрите четири отбора ще се класират за финалите, а победителят ще заслужи бонус от 500 хиляди долара.

"Григор е един от любимците на тенис феновете по света. Той е един от топ тенисистите. Сигурен съм, че феновете много ще му се зарадват и той ще приповдигне атмосферата“, коментира генералният мениджър на надпреварата Алън Хардисън.

В същото време в света на футбола настъпиха сериозни проблеми след извънредна среща на УЕФА. Повече по темата четете в този материал на SportLive.bg

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички