Тийнейджър се успива и псува, но печели златен медал, докато родителите му пият бира (ВИДЕО)

Първият златен медалист на САЩ от Зимните Олимпийски игри от ПьонгЧанг 2018 се казва Ред Джерард. 17-годишният Джерард се състезаваше в сноуборд дисциплината Слоупстайл. Роденият през юни 2000 година тийнейджър се превръща и в най-младия американец със златен медал от Зимни Олимпийски игри от 1928 година.

По-интересен е пътят на Джерард до златото. Пътят от сутринта преди състезанието до самия му край. Като при всеки нормален тийнейджър денят започнал с успиване. Според "Yahoo!Sports" младежът е седял до късно и е гледал сериалът "Brooklyn Nine-Nine" по "Netflix", като е станал в 6:20, а това е трябвало да се случи 20 минути по-рано. 

Защо българска роза и молеща се жена надъхват канадска надежда в Пьонгчанг? (ВИДЕО)

Мирела Рахнева е родена през 1988 година в град Русе в семейство на спортисти. Майка ѝ е спринтьорка, а баща ѝ - гимнастик. Семейството емигрира ...

В първите минути Джерард е бил все още сънен и не е успял да намери якето си, като е взел това на съотбоника си Кайл Мак и е излезнал с него на пистата.

В 08:30 часа, както той разказва по-късно, е получил съобщение от 17 членното си семейство в Snapchat, на което се вижда как те пият бира и се готвят за спускането му. 

Последвали задължителните три спускания за всеки в стила Слоупстайл, като на първите две Джерард пада и не завършва, но с третото си спускане печели златото. Секунди по-късно той е заснет от американска телевизия, за да разкрие как се чувства, като в ефир на живо казва "Ши*ана работа" (Holy F*ck). Секунди по-късно в ефир се появяват и част от семейството му, като ясно се вижда как баща му държи кенче от бира.

Още по темата

Please select answer!