Във Франция: За да накарате 5200 фенове да млъкнат, нужни са Ви услугите на Нгапет


Във Франция: За да накарате 5200 фенове да млъкнат, нужни са Ви услугите на Нгапет
Снимка: Hristo Rusev / LAP.bg

1140 0

В репортажите си от осминафинала с България медиите във Франция обръщат внимание на публиката във Варна, изтъквайки горещата ѝ подкрепа и враждебността ѝ към "сините", които надвиха с 3:0.

"За да накарате 5200 равълнувани зрители да млъкнат, няма нищо по-добро от услугите на Ървин Нгапет. В луксозната си роля на жокер, поради дългото си отсъствие от 4 месеца заради контузия на дясното бедро, френската волейболна звезда не се провали", пише lefigaro.fr.

"България играеше у дома, а тотално спечелената от местните атмосфера можеше да дестабилизира тима на Нгапет", отбелязва пък ouest-france.fr. Порталът обръща внимание и на "прекалено многото недостатъци от българска страна", като пише, че в третия гейм нашите напълно са се отказали от мача.

"Сините" преодоляха зрителската враждебност в България. Франция поведе, докато старият Дворец на културата и спорта гореше в края на първия гейм за отбора домакин при резултат 19:19", пише пък leparisien.fr. А ето какво каза звездата на Франция - Ървин Нгапет, след победата.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички