"Не оставихме всичко на терена" - Александър Николов обясни за какво съжалява и какво е пречупило България срещу Франция


"Не оставихме всичко на терена" - Александър Николов обясни за какво съжалява и какво е пречупило България срещу Франция
Снимка: facebook / bfvolley

1482 0

19-годишният Александър Николов обясни кое е единственото, за което съжалява, след като България загуби 1/8-финала на ЕвроВолей 2023 от Франция.

"Според играта, която показахме, не оставихме всичко на терена. Единствено за това съжалявам, че не успяхме поне да се сборим с тях. Ясно е, че те са по-добрият отбор, но можехме поне да се сборим по по-различен начин", заяви Николов пред "Sportal" и допълни:

"Пречупи ни голям брой лични грешки, ние ги водихме с 2-3 точки, бях сигурен, че ще вземем гейма, но допуснахме лични грешки и то в лесни ситуации, които стопиха разликата и после ни натиснаха със сервис".

"Честно казано, аз очаквах доста по-добър отбор на Франция, защото все пак са олимпийските шампиони и съм чувал само добри неща за тях. За първи път имах шанс днес да играя срещу Франция мъже, да, по-добри са… Не знам какви изводи трябва да си направи отборът и да промени за олимпийската квалификация, не знам какво да добавя, не знам каква промяна трябва да настъпи", каза още Алекс Николов и добави за финал:

"Сега разбрах, че няколко наши колеги за съжаление прекратяват кариерата си, което е много тъжно и предполагам, че ще дойдат нови момчета. Факт - за начало е някаква промяна, но дали ще бъде за добро или не, не е ясно. Въпросът е да се съберем бързо след това неуспешно първенство и да се опитаме поне да се класираме за Олимпиада".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - "Трудни редове... понякога човек си мисли, че това време няма да дойде" - Георги Братоев се сбогува с националния отбор по волейбол на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички