"Трудни редове... понякога човек си мисли, че това време няма да дойде" - Георги Братоев се сбогува с националния отбор по волейбол на България


"Трудни редове... понякога човек си мисли, че това време няма да дойде" - Георги Братоев се сбогува с националния отбор по волейбол на България
Снимка: Hristo Rusev / LAP.bg

2068 0

35-годишният разпределител Георги Братоев използва профила си в социалната мрежа "Facebook", за да се сбогува с националния отбор по волейбол на България.

Ветеранът повече няма да носи екипа на "лъвовете", а това стана ясно след загубата от Франция на 1/8-финала на ЕвроВолей 2023.

"Понякога човек си мисли, че това време няма да дойде, а именно времето да каже сбогом на една мечта", започва постът на Братоев, който завършва с "Благодаря ви, за мен беше чест".

Ето какво гласи цялата публикация на Георги Братоев (без редакторска намеса):

"Ами трудни редове … понякога човек си мисли , че това време няма да дойде, а именно времето да каже сбогом на една мечта. Мечта превърнала се в реалност . Това да бъда част от националният отбор по волейбол на България . 2009та година 1 ви мач и една снимка , която навява спомени за едно начало и 2023 една снимка , която показва края. Благодаря от сърце на всички фенове за подкрепата в хубавите момент в тежките такива и за това , че винаги бяхте до нас … ще ми липсват …. Шапки долу за всички вас , които пълнехте залите и деряхте гърла за нас …Благодаря ви за мен беше чест".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Болезнено честен Пламен Константинов: Нашата класа не може да бъде конкурентна!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички