Силвано Пранди: За три седмици не се става по-добър отбор от Бразилия, но...


Силвано Пранди: За три седмици не се става по-добър отбор от Бразилия, но...
Снимка: БГНЕС

3900 0

Селекционерът на българския национален отбор по волейбол Силвано Пранди сподели пред медиите на открита тренировка на отбора в Самоков, че няма как да има очаквания България да надмине състава на Бразилия за три седмици, но пък може да се очаква да станем по-добър отбор, спрямо това, което показахме до момента.

"Преди всичко целта ми е да превърна отборът в добра хомогенна смес, която да има обща цел, както вие казахте. И в ежедневната работа, която правим, виждам един постоянен спортно-технически прогрес, така че това ми харесва. За всеки един треньор времето винаги не стига, винаги може още малко, но реалността е такава, че разполагаме с това време", започна Пранди

"Трябва да се съобразим с тези ограничения и да извлечем максимума, от това, което можем. Ако се мисли, че в рамките на тези три седмици, ще може да станем по-добър отбор от Бразилия, не бих се съгласил с това. Но от друга страна, това, което мога да кажа със сигурност е, в рамките на времето, с което разполагаме, ще станем по-добър отбор, от това което показахме до момента", добави още той.

Междувременно може да си припомните как завърши участието на България в Лига на нациите (вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Нов в Левски започна кариерата си в баскетбола, но футболът го спечели

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички