Част от волейнационалите опитали преврат срещу Пранди преди квалификациите за Токио 2020


Част от волейнационалите опитали преврат срещу Пранди преди квалификациите за Токио 2020
Снимка: https://www.volleyball.world/en/vnl

3975 0

Изглежда в националния отбор на България по волейбол има сериозен проблем, след като селекционерът Силвано Пранди обяви играчите, на които ще разчита да ни класират за Олимпийските игри в Токио догодина. Това стана ясно днес, след като част от играчите са опитали да направят "преврат" срещу италианския специалист.

"Тема Спорт" информира днес, че се е сформирала група от играчи, които са недоволни от методологията на италианеца, начина му на водене на мачове и самото му виждане за играта. Въпросната група е поискала среща с ръководството на Българска федерация волейбол, за да изрази негодуванието си.

Лично Данчо Лазаров обаче е "потушил" бунта, като е обявил, че Пранди има пълен картбланш за предстоящите квалификации, както и за Европейското първенство през септември. Едва след тези два турнира ще се разбере дали той ще запази работата си, или ще бъде заменен от друг специалист.

Наскоро пък стана ясно, че един от най-великите български волейболисти от близкото минало влиза в щаба на Пранди. Повече по темата - тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички