Любо Ганев: Владо Николов не поиска нито една стотинка за ангажимента си


Любо Ганев: Владо Николов не поиска нито една стотинка за ангажимента си
Снимка: БГНЕС

2793 0

Владимир Николов напусна поста си като координатор на всички национални отбори на България по волейбол, а в интервю пред "БФ Волейбол" изтъкна като мотив липсата на време за семейството си и за ангажиментите, с които се издържа.

В днешния ден президентът на федерацията Любо Ганев коментира напускането на Владо Николов:

"Изключителни благодарности към Владо. Неговият принос към развитието на националните отбори е огромен. Истината е, че Николов не спря да работи всеотдайно през цялото време. И благодарение на това имахме такива успехи при подрастващите отбори. Николов е един голям професионалист, който не поиска нито една стотинка за ангажимента си. Аз го разбирам, подкрепям и съм щастлив, че бяхме заедно", заяви той пред сайта "bvf.bg".

"Вратата на федерацията за Владо винаги ще бъде отворена. Ако някой ден реши да се върне, това ще се случи веднага. Той е отдаден на волейбола човек. Сигурен съм, че Николов няма да спре да е полезен на нашия спорт", допълни Любо Ганев.

*Очаква се през следващата седмица да бъде свикан Управителният съвет на федерацията, който да изслуша докладите на всички треньори на националните ни отбори и след това да се вземе решение дали ще има треньорски рокади при мъжете, жените и юношите на България!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички