Любо Ганев коментира бъдещето на треньорите на България при мъжете и жените


Любо Ганев коментира бъдещето на треньорите на България при мъжете и жените
Снимка: Lap.bg

1818 0

Президентът на Българската федерация по волейбол даде интервю пред "Sportal", в което коментира представянето на националите ни при мъжете и жените на Евроволей 2021 и бъдещето на селекционерите Силвано Пранди и Иван Петков:

"Имахме по-високи цели. Искахме и двата отбора да попаднат в Топ 4 на европейските първенства. Не се получи. Ние като федерация направихме каквото можахме. Подсигурихме всичко необходимо, осигурихме качествена подготовка. Другите отбори също играят и показват растеж на всеки шампионат. Важно е сега да не прибързваме с генералните решения. Нека да мине малко време от емоциите, които ни владеят сега. После да погледнем трезво на нещата. На играта на отборите ни и на резултатите. Към момента нямаме бърза работа", заяви той в началото.

"Нека двамата селекционери на мъжете (Силвано Пранди) и на жените (Иван Петков) да направят своите отчети за работата си през годината. Те ще бъдат разгледани от Треньорската комисия и обсъдени задълбочено на Управителен съвет на централата ни. Чак тогава ще се вземат решения. Преди октомври, ноември няма смисъл да се правят генерални изводи. На практика националните ни отбори имат двубои чак през месец май 2022 година".

"До кога точно през 2022 година е договорът на Силвано Пранди? Вижте, ние винаги подписваме договори за 1 + 1 година, така че всичко е възможно, ако Управителният съвет реши нещо категорично. Но сега няма нужда да се избързва. Нека се направят анализите на трезва глава и след това ще се вземе най-доброто за националните ни отбори", завърши коментара си Любо Ганев.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички