Глен Хоуг разкри коза на Канада срещу "лъвовете"


Глен Хоуг разкри коза на Канада срещу "лъвовете"
Снимка: http://worldleague.2015.fivb.com

1071 0

Националният селекционер на Канада Глен Хоуг очаквано бе доволен от победата на своя тим над България в Световната лига. "Кленовите листа" се наложиха с 3:1.

"Хубава победа. В този мач бяхме малко по-добре от линията за сервис, поехме малко повече риск, но в същото време затруднихме посрещането на съперника и това ни даде възможност да спрем атаките им", коментира Хоуг след мача.

"Гавин Шмит не игра и мисля, че ще почива няколко седмици. Сега отиваме в Куба с този състав и ще трябва да се борим. Това беше втория мач на Стив Маршъл на този пост и това донесе съвсем различна динамика на играта. Ще бъде наистина добре така", добави специалистът.

Доволен от играта на своя тим бе и капитанът на домакините Фредерик Уинтърс.

"Играхме наистина добре днес. Когато на игрището е Стив Маршал, той дава на нашия отбор друго ниво на играта. Със сигурност можем да посрещаме по-добре. Днес му подадохме много топки и той игра много добре в атака. Всеки път, когато влезе в игра той се представя отлично на поста диагонал. Нашият тим се чувства много комфортно с него и това е хубаво, защото Гавин Шмит не може да играе във всеки мач", коментира той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички