Константинов: Исках да видя повече страст, видях незаинтересованост


Константинов: Исках да видя повече страст, видях незаинтересованост

1232 0

Селекционерът на България Пламен Константинов съвсем логично не бе очарован от играта в мача срещу Канада тази нощ (1:3), но напомни, че и двата отбора са изпробвали различни волейболисти в тази среща. Константинов е доволен единствено от желанието за обрат, което са демонстрирали възпитаниците му.

"Този мач бе различен от вчерашния. И двата отбора днес изпробвахме някои различни състезатели. Мога да кажа, че не съм доволен от играта ни днес. Исках да видя малко по-различни неща на полето и повече страст. Играхме така, сякаш не ни интересува този мач и това е нещото, което не ми хареса. Ще трябва да си поговорим сериозно за това. Най-важното в случая е, че показахме желание и се опитахме да променим развоя на мача", заяви на официалната пресконференция след мача селекционерът ни.

"Резултатът няма значение. Не е важно, ако направим грешка или загубим, но във всички мачове трябва да играем със сърце", допълни той.

"Нивото ни беше по-лошо от вчера със сигурност. Мисля, че и двата отбора бяха уморени от вчерашната среща. Канадците също бяха уморени, но играха по-добре от нас. Бяха по-добри в посрещане и много по-ефективни в атака", каза пък капитанът на нашия тим в тази среща Андрей Жеков.

В следващите двубои от Световната лига националите гостуват на Аржентина, а сблъсъците с южноамерикацните са на 21 и 22 юни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички