Европейско първенство по волейбол по ТВ: Къде да гледаме България - Беларус?


Европейско първенство по волейбол по ТВ: Къде да гледаме България - Беларус?
Снимка: eurovolley.cev.eu

8222 0

Националният отбор на България по волейбол излиза за последния си двубой от група В на Европейското първенство по волейбол. В него съперник ще бъде тимът на Беларус, а победата е абсолютно задължителна за "лъвовете".

До момента възпитаниците на Силвано Пранди записаха победи над Черна гора и Чехия, както и поражения от Италия и Словения. Това им отрежда 5-ото място с 5 точки. Трябва да се отбележи обаче, че успех днес ще ни изстреля до 3-ата позиция, като ще задминем именно Беларус (с 6 точки към момента) и Чехия (със 7 точки към момента).

Чехите трудно ще си върнат позицията, тъй като имат двубой с Италия. Словения и Черна гора пък вече изиграха и 5-те си срещи, като черногорците са последни в групата без спечелена точка.

Както е известно, първите 4 от 6 отбора в групата се класират напред към осминафиналите. Въпреки че толкова много тимове продължават напред, на хартия има шанс България да отпадне, като това ще се случи, ако загубим от днешния си съперник.

Сблъсъкът с Беларус ще се състои в "Остравар Арена" в чешкия град Острава, като ще започне в 17:00 часа българско време. Ще бъде излъчван пряко по Max sport 1, като ще можете да го следите и НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички