Ето кой е фаворитът за поста на Пранди, ако италианецът бъде отстранен


Ето кой е фаворитът за поста на Пранди, ако италианецът бъде отстранен
Снимка: https://www.cev.eu/PhotogalleryArchive.aspx

1788 0

Както вече съобщихме - Управителният съвет на Българската федерация по волейбол (БФВ) ще се събере на извънредно заседание, за да реши бъдещето на селекционера на националите ни - Силвано Пранди. А шансовете на италианеца да продължи работата си начело на България далеч не са големи. Според "Тема Спорт", дните на Професора дори са приключили. 

Посочен е и евентуалният заместник на Пранди. Това е Николай Желязков - настоящият треньор на Нефтохимик, който се представя по чудесен начин под ръководството на Желязков. Ръководните фактори в българския волейбол са раздвоени относно освобождаването на Силвано Пранди, но се смята, че провалът на Европейското, където България завърши на 11-то място, ще изиграе решаваща роля.

Ако в действителност Ники Желязков застане начело на националите ни, се очаква той да получи предложение да води България на олимпийската квалификация през януари, с опция за дългосрочен договор до Световното първенство в Русия през 2022 година. А дали самият Пранди желае да води България на олимпийската квалификация в Берлин - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички