Цветан Соколов след загубата от Германия: Не взимахме правилните решения в атака


Цветан Соколов след загубата от Германия: Не взимахме правилните решения в атака
Снимка: Getty Images/Guliver

2942 0

България допусна трудна за преглъщане загуба от Германия в турнира Лига на нациите (подробности в линка). След края на срещата най-добрият ни волейболист Цветан Соколов заяви, че отборът е пропуснал прекалено много шансове:

"Имахме своите шансове, но не се възползвахме от тях. Пропуснахме толкова много възможности. Когато топката беше в нашето поле, не взимахме правилните решения в атака. Във важните моменти допуснахме грешки и Германия ни наказа. Какво мога да кажа? Трябва да гледаме напред, да тренираме и да се подготвим за следващия си мач", каза Цецо Соколов:

"Както виждате, има много отбори, които не играят с титулярните си състезатели. Това е моментът да изпробват много играчи, за да видят нови момчета, млади. Мога да кажа, че в турнира има много нови играчи, които показват умения. Това е много добре за волейбола", заяви още диагоналът на България.

"Най-важното е, че ние сме млад отбор. Не сме играли досега на това ниво и е нормално да има много напрежение. Смятам, че именно напрежението е голямата трудност. Гейм след гейм играем все по-добре и по-добре".

"Играхме добре, дори в геймовете, които загубихме. Имаше моменти, в които играхме добър волейбол, но направихме много непредизвикани грешки. Срещу един отбор като Германия не трябва да ги правиш и те ни наказаха, така че в момента гледаме напред", каза за финал играещият в Русия Соколов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички