Цветан Соколов обяви решението си: Оттегля се от националния отбор по волейбол


Цветан Соколов обяви решението си: Оттегля се от националния отбор по волейбол
Снимка: facebook / bfvolley

1325 0

Цветан Соколов обяви решението си, че спира с националния отбор по волейбол. Това се случи при пристигането на тима в България след участието им в олимпийските квалификации в Китай.

"Това беше последният ми турнир с националния отбор. Нямам какво да добавя, защото го приемам емоционално. Беше удоволствие и чест да защитавам герба, знамето и цветовете на България. Благодаря за всички емоции и извървения път", заяви Соколов.

Той допълни, че е време да сложи "край", защото има нови момчета, които трябва да поемат по пътя. "17 години съм в националния и мисля, че е напълно достатъчно. Доста трудно решение беше, обмислям го от една-две години. Тялото ми не издържа на натоварването и не съм това, което мога да бъда".

"Идвам след тежка контузи и някаква контузия постоянно ме спира да давам всичко от себе си. Този сезон се стараеха да бъда на 100%, за жалост не можахме да направим последната стъпка към Олимпиадата. Винаги се борехме, но както винаги малко не ни достигна", допълни още Соколов, който вече бе намеквал, че е пред оттегляне.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички