България - Словакия по ТВ: Къде да гледаме осминафинала от Евроволей 2023


България - Словакия по ТВ: Къде да гледаме осминафинала от Евроволей 2023
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

6280 0

Българският национален отбор по волейбол за жени се изправя срещу Словакия днес (27 август) в мач от осминафиналите на Евроволей 2023 във Флоренция на "Паладзо Уани", Италия.

Родните състезателки се представиха прилично в груповата фаза и завършиха на втора позиция в група "В", с 11 точки и актив от 4 победи и 1 загуба. Словакия пък остана трети в Група "D", с 9 пункта (3 успеха и 2 поражения).

Двете селекции при жените са се изправяли помежду си само три пъти в своята история в официални мачове. България доминира в преките срещи, като нашите състезателки са загубили само един-единствен гейм в тези сблъсъци - това се случва през далечната 2014 година, когато "лъвиците" печелят с 3:1 на квалификациите за световното първенство по волейбол.

Къде да гледаме България - Словакия по ТВ?

Срещата във Флоренция стартира в 22:00 часа (българско време). Двубоят ще бъде предаван пряко в ефира на "Max Sport 2". Победителят от сблъсъка пък ще срещне на 1/4-финалите победителя от срещата между Нидерландия и Швейцария.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички