България инкасира загуба №8 в Лигата на нациите, но има и една добра вест


България инкасира загуба №8 в Лигата на нациите, но има и една добра вест
Снимка: VNL / Bvf.bg

1998 0

Женският национален отбор по волейбол на България допусна осма загуба (от 10 мача) в турнира Лига на нациите, отстъпвайки с 0:3 гейма на олимпийските шампионки от САЩ.

В отделните части - 15:25, 17:25 и 17:25!

Има обаче и добра новина - прекият ни конкурент за оставане в надпреварата - Хърватия, също инкасира поражение в своята среща - 0:3 от Нидерландия, и така два кръга преди края продължаваме да сме пред хърватките, които победихме с 3:0 още на старта на ЛН.

Иначе, днес (29-и юни) американките бяха значително по-добри от "лъвиците" и напълно заслужено се поздравиха с крайния успех. Единствените шансове пред състава на Лоренцо Мичели се откриха във втория и в третия гейм, когато равенството в точките се запазваше до 8:8 и 12:12, съответно, но впоследствие по-голямата класа на противника си казваше думата.

*Утре, 30-и юни, България се изправя срещу Полша (6:00 часа), а Хърватия почива. Ролите се разменят в събота, 1-ви юли, когато ние нямаме мач, а съперникът ни ще срещне Италия. В неделя, 2-ри юли, България влиза в дуел срещу Сърбия (4:30 часа), а Хърватия - срещу Турция!

*Четете всички последни спортни новини в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички