Лоренцо Мичели остана доволен, но предупреди: Не трябва още да се радваме


Лоренцо Мичели остана доволен, но предупреди: Не трябва още да се радваме
Снимка: БФ Волейбол

1191 0

Старши треньорът на женския ни национален отбор по волейбол - Лоренцо Мичели, заяви, че "лъвиците" са си заслужили днешната (27-юни) победа срещу Южна Корея в Лигата на нациите:

"Знаехме какъв е този мач. Нашите заслужиха победата. Не беше никак лесно. Корея изигра най-добрия си мач в турнира пред своя публика. В последните дни тренирахме само за този двубой и най-важното е, че не си направихме харакири", каза наставникът пред официалния сайт на "БФВолейбол" и допълни:

"Това беше нашият ден. Трябваше да спечелим. В предишни мачове след загуба на гейм излизахме много по-слаби. Сега беше обратното - изиграхме страхотна четвърта част".

Мичели предупреди обаче, че все още е рано да се радваме: "Не трябва още да се радваме, че сме останали в Лигата на нациите. Трябва ни още една победа. Хърватия може да постигне нещо срещу Нидерландия, Турция или Полша. Надявам се само всички да играят професионално и честно".

"Аз съм щастлив, че сега свършихме най-доброто. Искам победа. Не знам в кой мач, но трябва да я спечелим. За да сме 100 процента сигурни, ни трябват още три успеха", завърши коментара си треньорът на България.

В четвъртък, 29-и юни, от 9:30 часа, "лъвиците" ще играят срещу САЩ, след това срещу Полша (30-и юни, 6:00 ч.) и Сърбия (2-ри юли, 4:30 ч.). В момента българките заемат 14-о място (от общо 16 отбора) в таблицата с актив 8 точки (2 победи и 7 поражения).

*Още новини за волейбол ще откриете в SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички