България - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Европейското по волейбол?


България - Хърватия по ТВ: Къде да гледаме двубоя от Европейското по волейбол?
Снимка: Aleksandar Stoyanov / LAP.bg

4720 0

Националният отбор по волейбол на България излиза за мач номер 4 от груповата фаза на ЕвроВолей 2023, на който сме съдомакин. "Лъвовете" са в група "B" и ще премерят сили днес (3 септември) срещу селекцията на Хърватия в зала "Конгресна" на Двореца на културата и спорта във Варна.

Националите ни стартираха колебливо, допускайки поражение с 1:3 срещу Испания в първия мач. Въпреки това момчетата на Пламен Константинов се вдигнаха и постигнаха две поредни победи с 3:1, първо, срещу Финландия, а след това надвиха и Украйна. "Лъвовете" се намират на второто място в групата с 6 точки.

От другата страна, Хърватия има път, който наподобява нашия. "Ватрените" бяха сломени с 0:3 от Финландия в първия мач, а след това записаха успех срещу Украйна (3:2) и и Испания (3:0). Балканците са точно зад България в класирането в група "B" с актив от 5 пункта.

Къде да гледаме България - Хърватия по ТВ?

Двубоят във Варна ще стартира в 20:30 часа и ще бъде предаван пряко в ефира на телевизия "RING". Разбира се, Вие ще може да проследите сблъсъка от Европейското първенство по волейбол България - Хърватия НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички