С отлично шоу пред 4 000 ЦСКА се завърна с победа в Европа (ВИДЕО)


С отлично шоу пред 4 000 ЦСКА се завърна с победа в Европа (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

809 0

ЦСКА победи с 3:1 гейма швейцарския шампион Амрисвил пред около 5000 зрители в Арена Армеец.

Армейците започнаха вихрено и бързо затвориха първия гейм с 25:16 точки. Във втората част срещата бе значително по-оспорвана, но все пак възпитаниците на Александър Попов отново успяха да наложат волята си и спечелиха с 25:22.

Агитката пък оказа невиждана в последните години подкрепа на волейболен мач и превърна залата в истински ад за гостите от Швейцария, а хореографията беше на световно ниво.

За съжаление третата част обаче не протече според очакванията. Състезателите на Амрисвил използваха отпускането в армейските редици и бързо поведоха в резултата, като успяха да задържат аванса си до края на гейма и така намалиха резултата.

В решителната четвърта част на терена отново имаше само един отбор и това бе ЦСКА. Червените стартирата колебливо и допуснаха 0:3 точки, но след това направиха уникална серия от девет поредни точки и предрешиха спора.

В крайна сметка ЦСКА затвори гейма на 17 и така спечели ценна победа с 3:1 гейма. След седмица предстои реванш в Швейцария, където армейците трябва да спечелят поне един гейм.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички