Заформя се скандал в тениса - какво сипаха в бутилката на Новак Джокович? (ВИДЕО)


Заформя се скандал в тениса - какво сипаха в бутилката на Новак Джокович? (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8576 0

В неделя вечер (6 ноември) Новак Джокович загуби финала на турнира от сериите "Мастърс" в Париж от датчанина Холгер Руне. Сърбинът отстъпи на 19-годишния си опонент с 1:2 сета - 6:3, 3:6, 5:7, а двубоят продължи 2 часа и 34 минути.

Един крайно любопитен момент от полуфинала на Джокович срещу Стефанос Циципас обаче, е напът да заформи голям скандал в световния тенис!

Ноле срази много трудно Циципас на 5 ноември след 3-сетова битка, която продължи 2 часа и 22 минути. Журналистът Деймиън Райли от "The Spectactor", който е присъствал на живо в зала "Берси", публикува видео, на което се вижда как в даден момент от срещата физиотерапевтът на сърбина - Улисес Бадио, изсипва нещо в бутилката на тенисиста, а веднага след това тя му е занесена от едно от децата, които подават топките.

"Може ли някой, който е наясно с тениса, да ми обясни какво става тук и защо се случва по този начин? Изглежда много съмнително", запита Райли в социалните мрежи. На кадрите се вижда и как Улисес Бадио се опитва през цялото време да прикрива действията си, а когато други хора от щаба на Джокович забелязват камерата, настъпва лека суматоха и двама от тях се позиционират по такъв начин, че допълнително да скрият Бадио.

Ето го и ВИДЕОТО:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички