Заформя се нов проблем Джокович - Australian Open: Местният любимец го обвини


Заформя се нов проблем Джокович - Australian Open: Местният любимец го обвини
Снимка: Getty Images

4536 0

Новак Джокович се класира за четвъртфиналите на Australian Open след повече от категорична победа над местния любимец Алекс де Минор. Задава ли се обаче с това нова вълна недоволство в страната срещу сърбина?

След двубоя Де Минор го обвини, макар и не конкретно в прав текст, че симулира контузия. И не бе единственият с това мнение. Австралийският тенисист заяви към журналистите на място:

"Вие ще ми кажете дали смятате, че Джокович е с контузия. Мисля, че всички видяхме какво се случва. Мога да ви уверя, че намирайки се от другата страна на мрежата, имах впечатлението, че той се движи перфектно.

През последните седмици контузията в бедрото на Джокович е единственото, за което се говори. Явно или аз не съм достатъчно добър тенисист, за да я забележа и да се възползвам от нея, или той няма никаква контузия" - сподели Де Минор.

Отговорът на Джокович не закъсня: "Единствено моите контузии биват поставени под съмнение. Когато някой друг има травма, то той е възприеман като жертва, но когато стане въпрос за мен, то винаги се твърди, че се преструвам.

Това е много интересно... Не смятам, че трябва да доказвам нещо на някого. Разполагам с ядрено-магнитен резонанс, ултразвук и всичко останало както от изследванията преди две години, така и от тези сега. Дали ще го публикувам в моя документален филм, или в социалните мрежи, зависи изцяло от мен. Може би ще го направя, може би не.

По никакъв начин не се интересувам от това какво смятат хората и какво говорят по мой адрес. Забавно е да слушам какво се разказва за мен. Въпреки всичко съм свикнал с това и то ми дава допълнителна сила и мотивация. Благодарен съм им за което".

Прочетете повече за мача Джокович - Де Минор от Australian Open.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички