"Всички обичат Гришо": Ролан Гарос се радва на Димитров скришно и отвисоко (ВИДЕО)


"Всички обичат Гришо": Ролан Гарос се радва на Димитров скришно и отвисоко (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

16023 0

Първата ракета на България Григор Димитров започна силно в надпреврата от Големия шлем - Ролан Гарос. Хасковлията първо отстрани Тимофей Скатов, а след това се справи и с Емил Руусувуори - и в двата случая без да загуби и сет.

Сега пред българина предстои двубой с Даниел Алтмайер, който отстрани деветия в света Яник Синер в петсетова битка, продължила 5 часа и половина. Радващото е, че родният състезател получава достатъчно подкрепа от трибуните - не само от свои сънародници, но и от неутрални зрители.

Гришо е сред най-привлекателните състезатели от Тура не само що се касае външния му вид, но и атрактивната му игра. И двете му печелят немалко фенове, които застават на негова страна.

От официалния профил на Откритото първенство на Франция в социалната мрежа Twitter решиха да зарадват последователите си с кадри именно на българина. Те са заснати от позиция зад българина и от камери, поставени високо над него.

"Изглед от небето към Димитров" - пишат от профила на Ролан Гарос, като към тези думи е прибавено и оранжево (символизиращо клея, на който се състоят мачовете от надпреварата) сърце. Насладете се на кадрите чрез видеото по-долу в материала, които освен всичко друго са и на забавен кадър, когато идва ред за удара на хасковлията.

А как схемата на Ролан Гарос се отвори пред Григор Димитров до... 1/2-финалите?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички