"Ще спася една връзка, ако мога": Лолита с коментар точно в разгара на любовта на Гришо и Мадалина (СНИМКА)


"Ще спася една връзка, ако мога": Лолита с коментар точно в разгара на любовта на Гришо и Мадалина (СНИМКА)
Снимка: Instagram/reina_dolores/

46901 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров се радва на добри резултати, откакто публично стана ясен новият му спътник в живота - Мадалина Генеа. Дълго време не бе известно дали Гришо е намерил нова любов след последната, с която приключи взаимоотношения - Лолита Османова.

За двамата дори имаше усилени спекулации, че са сгодени. В крайна сметка всичко между тях изглежда е приключило. Рускинята обаче излезе с любопитна публикация в личния си профил в социалната мрежа Instagram в момент, в който любовта между Григор и Мадалина е сякаш в разгара си.

Това е една от поредните такива на Лолита Османова, в която разглежда теми за любовта. Ето какво гласи:

"Напусни или спаси?

В дните на нашите майки и баби разводът бе считан общо взето за разпада на живота. Това наследство преследва някои от нас и много жени не се развеждат, само защото се страхуват да бъдат сами или защото не могат да признаят, че са се "провалили".

НАЙ-СЕКСАПИЛНИТЕ СНИМКИ НА НОВАТА КАКА НА ГРИШО - МАДАЛИНА (ГАЛЕРИЯ)

Друго изопачаване е, когато момиче прекратява всичко, без да опита да го оправи. Това са моментите, в които си заслужава да си спомним наследството и времената, в които нашите предци са живели, където нещата не са били просто захвърляни, но са се правили опити да бъдат поправени. Ако не знаете как да го поправите, новото "нещо" е просто да захвърлим всичко.

Моето лично мнение - ако има нещо за спасяване, трябва да се опита!

Без значение колко изглежда сякаш искаме друго отношение, истината е, че човек може просто да не е способен на такова. Комфортно е да бъдем жертва, комфортно е да бъдем майки, а мъжът - огледало. Глупаво е да обвиняваме огледалото. Трябва да работим върху самите себе си.

За да може да не съжаляваме сурово по-късно, както и да не си казваме "може би просто не опитах". До развод трябва да се стига, само ако е опитано всичко:

Семейна терапия, душевни разговори, работа върху нас самите и анализ откъде идва всичко, специална литература, промяна на имиджа и вяра в любовта" - написа Лолита.

Неотдавна пък, 2 дни след горещите снимки на Гришо и Мадалина, Лолита отсече, че трудно се намира свястна жена (СНИМКА).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички