Впечатлил на "Ролан Гарос": Семейството ми е нацистко, прадядо ми е научил Хитлер на живот


Впечатлил на "Ролан Гарос": Семейството ми е нацистко, прадядо ми е научил Хитлер на живот
Снимка: Getty Images

5337 0

Огромен скандал се разрази около тенисист, участвал в тазгодишния "Ролан Гарос". Става дума за бразилеца Тиаго Сейбот Уайлд, който отстрани Даниил Медведев, въпреки че е на 712-ро място в мъжката ранглиста.

23-годишният Уайлд е обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка, която вече живее в САЩ. Въпросната дама - Таяне Лима, е показала ужасяващи чатове с тенисиста, в които той признава, че семейството му е расистко, а прадядо му по майчина линия е "научил на живот" не кой да е, а Адолф Хитлер.

"Майка ти не харесва гейове, чернокожи и евреи, така ли?", пита го Лима в WhatsApp, на което Тиаго отговаря: "Да. Моето семейство от страна на майка ми е нацистко. Буквално. Моят прадядо, бащата на бащата на майка ми... беше предшественик на Хитлер. Той беше този, който го доведе от Австрия и научи Хитлер на живот".

В съобщенията до жената, с която е живял година и половина, Сейбот Уайлд включва снимки на въпросния дядо с лидера на нацистка Германия и подчертава, че Хитлер стои "внимателно" пред неговия роднина. След като телевизия "O Globo" публикува тази информация, семейството на тенисиста отрече яростно.

Тези 2 разкрития не са всичко скандално около бразилеца, за когото фенове на тениса коментират, че не е възможно да е под номер 172 в ранглистата. Уайлд също така не се е явил на пресконференции след мачовете си във втори и трети кръг в Париж, а след единствената си среща с медиите се е държал лошо с тях.

Френски медии отбелязват и че младият тенисист показва много гняв на корта. По време на мачовете си той крещи, протестира, мръщи се и дори чупи ракетите си. Предполага се, че той избягва медиите, за да не му се налага да отговаря на въпроси за домашното насилие и нацизма в семейството си. А ето в кой футболист се е влюбила жена, за която той е бил "Хитлер".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички