Да се влюбиш във футболист, когото мразиш и е "Хитлер" за семейството ти


Да се влюбиш във футболист, когото мразиш и е "Хитлер" за семейството ти
Снимка: Instagram

15078 0

Съпругата на бившия вратар на Лудогорец Милан Борян разказа любопитната история на тяхната любов. Оказа се, че красивата Снежана и цялото ѝ семейство са мразели футболиста много, преди да се запознаят с него.

"Някои футболисти ме ухажваха, но никой не ми привлече вниманието. Вярвах, че никога няма да вляза във връзка с футболист, нито, че ще излизам с по-млад мъж. Всичко, което избягвах, ми се случи. Брат ми Ненад е виновен за всичко. Той имаше невероятна кариера, но получи ужасна контузия на очното дъно в унгарския клуб Видеотон. След това се върна в Сърбия, оперираха го и зрението му се върна", започва разказа си пред "Хит Информер" блондинката, която е бивш шеф в Партизан.

"Ненад играеше за Раднички от Ниш, където беше капитан и първи вратар. Но в един момент му казаха, че ще бъде заменен от канадския национал Милан Борян. И наистина, скоро той бе свален от вратата. Бях гневна и ядосана. Цялото ми семейство мразеше Борян. Той за нас беше Хитлер", споделя дамата за 5 години по-младия си любим.

Брат ѝ обаче не таи злоба и се сближава с Милан. След няколко месеца Ненад бил пред 24-ия си рожден ден и Снежана иска да му направи парти. Тя моли съпругата на брат си да ѝ даде телефонен номер на футболист, за да организират парти изненада с него. Случайно или не, жената ѝ дава номера на Борян. По този повод се срещат за първи път и веднага се харесват.

"Започнахме коренспонденция и след няколко дни той ме покани да отида в Ниш на барбекю. Съгласих се, а баща ми ме попита: "Пак ли отиваш в Ниш? Не си ходила толкова пъти при брат си за 2 години. Сигурно някой там ти харесва. Само Милан Борян може да е, той е светски човек". Той ме познаваше много добре. Когато се срещнахме в Ниш, си помислих: "Боже, ще се омъжа за този мъж", разказва г-жа Борян. Ето кога и как се разбра за тяхната любов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички