"Война на асове": Битката между Григор Димитров и исполина Николас Джари - най-красивите моменти (ВИДЕО)


"Война на асове": Битката между Григор Димитров и исполина Николас Джари - най-красивите моменти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1851 0

Александър Вукич, Карен Хачанов, Карлос Алкарас, Николас Джари - съперниците, които Григор Димитров преодоля, за да стигне до полуфиналите в надпреварата в Шанхай, част от сериите "Мастърс 1000".

Срещите бяха различни за 32-годишния българин, но това, което бе обединяващо, със сигурност бе преобразеният му начален удар. В тази надпревара Гришо сервира доста по-убедително, отколкото сме свикнали да го наблюдаваме.

Това бе ключово за всяка от победите срещу Хачанов, Алкарас и Джари - особено при последните двама. Срещу чилиеца се заформи същинска война от начални удари. Никак не е случаен фактът, че се стигна до само един пробив в мача.

В крайна сметка Джари стигна до повече асове и спечели своеобразния спор по този показател - 13 срещу 11. Въпреки това Григор стигна до цели пет точки за пробив, макар и да се възползва от само една. В същото време българинът не даде нито един брейкбола на опонента.

Срещата между двамата продължи 1 час и 40 минути. Вижте всичко най-интересно от мача в кадрите по-долу в материала - в рамките на малко над 3 минути и половина. Вижте и в колко часа ще излезе Григор Димитров за полуфинала в Шанхай.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички