Шегобиец! Григор Димитров "преметна" най-големите тенис звезди в забавно ВИДЕО


Шегобиец! Григор Димитров "преметна" най-големите тенис звезди в забавно ВИДЕО
Снимка: Getty Images/Guliver

24614 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров не спира да впечатлява не само по кортовете в Шанхай, но и извън тях. Организаторите на турнира пуснаха забавно видео, в което хасковлията успява да преметне едни от най-големите имена в спорта - Карлос Алкарас, Даниил Медведев, Яник Синер и Стефанос Циципас.

Идеята на видеото

Целта на материала е била тенис звездите да направят рекламно видео на турнира, говорейки на китайски. Уловката обаче е, че Григор дава наставления на всеки един от гореспоменатите какво точно да казва.

Получава се доста комична ситуация, тъй като Гришо успява да накара Алкарас да "блее" като малко козле, а Рубльов да изрече думите "Обичам Григор".

Родният тенисист направи истински фурор в Китай, след като отстрани световния №2 Карлос Алкарас и продължи напред към четвъртфиналите на тура. Там той ще срещне чилиеца Николас Джари, срещу когото няма никак добра успеваемост, но ето защо в Шанхай ще бъде различно.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички