ВИДЕО: Григор Димитров попадна в ATP компилация на най-забавните моменти в тениса за 2020 г.


ВИДЕО: Григор Димитров попадна в ATP компилация на най-забавните моменти в тениса за 2020 г.
Снимка: Guliver/GettyImages

2554 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров попадна в шеговито видео, публикувано от тенис асоциацията при мъжете (ATP). В клипа са събрани най-забавните моменти от тениса през сезона до този момент за 2020 година.

Хасковлията има своите 3 "звездни момента" в почти 9-минутното видео. Първият от тях е срещу Адриан Манарино на турнира в Акапулко (5:10 на видеото). В ситуацията Гришо изключително ловко избягва една летяща в аут топка, като поради необичайната позиция, която заема, за да не докосне топката, се озовава на земята с усмивка на лице.

Втората ситуация е отново от двубой на българина в Акапулко (5:19 във видеото). Този път съперник му е Рафаел Надал. Точно преди да сервира, Григор използва завидни футболни умения, за да повдигне топката от земята с крака. Това предизвиква аплодисментите на публиката, както и усмивка по лицата на двамата тенисисти на корта.

Третият случай, заради който 28-годишният хасковлия попада във видеото не е с позитивна нотка, като гореспоменатите два, но също е комичен (8:00 във видеото). По-скоро трагикомичен. Отново срещу Манарино, но този път кошмарно изпълнение в аут за българина. А как снежна тренировка на Федерер върна Григор към детството му в Хасково?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички