Григор Димитров тренира с Винъс Уилямс, а след това я накара да "припадне" (ВИДЕО)


Григор Димитров тренира с Винъс Уилямс, а след това я накара да "припадне" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images/Gulliver

6959 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров участва в традиционните онлайн тренировъчни сесии на 7-кратната шампионка в турнири от Големия шлем - Винъс Уилямс. Двамата тренираха заедно (разбира се, всеки от дома си) около 30 минути в социалната мрежа Instagram.

"Трябва да играем смесени двойки, ще се радвам. Играл съм няколко пъти. Признавам си, че да играя срещу момичета ми е труднo, но ще опитаме някой ден" - пошегува се Димитров след тренировката, на която показаха полезни упражнения, които да се правят у дома и които не изискват специфични уреди.

Накрая, пък, Гришо призна, че е във форма, защото продължава да тренира (преди време в интервю за ATP призна, че си има малък фитнес). За да подкрепи думите си, той си повдигна тениската, показвайки добре оформеното си тяло, а при гледката - Винъс "припадна", като се строполи на земята. Междувременно, смайващ удар на Григор Димитров е №3 за десетилетието (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички