ВИДЕО: Беноа Пер се разплака след победата над Григор в Мелбърн


ВИДЕО: Беноа Пер се разплака след победата над Григор в Мелбърн
Снимка: Getty Images

2460 0

Френският тенисист Беноа Пер беше връхлетян от силни емоции след победата си над Григор Димитров във втори кръг на Откритото първенство на Австралия. Докато даваше интервю на корта след успеха си, Пер избухна в сълзи и прекрати разговора с журналиста.

Причината за тази реакция беше колебливото представяне на тенисиста в последно време и критиките, които той понесе заради това. За първи от "Уимбълдън 2019" Пер печели два мача от турнир на Голям шлем.

"Миналата година беше скапана. Тази започва, аз съм позитивен, правя 7 дни карантина, започва като л**но... Най-накрая съм тук, правя един от най-добрите си мачове от дълго време", започна французинът, а при споменаването на близките му той се разплака, но успя да каже: "Те ме подкрепят, когато е трудно, докато мнозина ме плюят".

"Щастлив съм, че хората забелязват, че психически изиграх голям мач. Това ми казаха близките ми. Гордея се с това, което направих психически", посочи по-късно той на пресконференцията си. Ето как преди Пер НЕ се справяше психически срещу Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички