В сряда Григор Димитров излиза за първия си мач в Антверпен


В сряда Григор Димитров излиза за първия си мач в Антверпен
Снимка: Getty Images/Guliver

1345 0

В сряда Григор Димитров ще излезе за първия си мач на турнира от категория АТР 250 в Антверпен. Това бе обявено от самите организаторите. Във вторник пък ще стане ясен и съперникът на българина като той ще бъде определен от мача между Кей Нишикори и Пабло Андухар.

Димитров е поставен под №4 и като такъв почива в първи кръг, а схемата позволява старт дори и в четвъртък. Григор обаче ще е първите от топ 4 в схемата, които да изиграят дебютния си мач.

Българският тенисист загуби една позиция в обновената световна ранглиста и вече заема 20-то място. Спадът на Димитров е предизвикан от факта, че канадецът Милош Раонич се изкачва с две места, благодарение на достигането си до полуфиналите на турнира от сериите АТП 500 в Санкт Петербург, поради което Григор и чилиецът Кристиан Гарин се смъкват с една позиция.

Межувременно стана ясно, че Григор най-вероятно няма да участва на тазгодишното издание Sofia Open. Причината, е че българинът е заявил участие за Мастърс турнира в Париж, който стартира на 2 ноември - пет дни преди началото на турнира в София. Преди дни станаха ясни звездните имена, които ще участват на Sofia Open

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички