Куп тенис звезди ще участват на Sofia Open 2020


Куп тенис звезди ще участват на Sofia Open 2020
Снимка: БГНЕС

2306 0

Някои от най-добрите тенисисти в света са заявили участие за тазгодишното издание на Sofia Open. Турнирът в столицата се очертава не просто да е най-силният в своята история, но и един от най-силните на ниво ATP 250 в последно време.

8-мият в света Диего Шварцман, който преди няколко седмици победи Рафаел Надал на клей в Рим, ще бъде лидер в схемата на турнира в София. Общо седем представители на топ 20 ще играят в София. В списъка с участници се отличават имената на Гаел Монфис, Денис Шаповалов, Роберто Баутиста Агут, Кевин Андерсън, Пабло Кареньо Буста, Фабио Фонини, Карен Хачанов, Милош Раонич, Кей Нишикори и др.

Най-голям интерес, разбира се, има към участието на Григор Димитров, който все още не е потвърдил, че ще играе в София. Организаторите на турнира поддържат постоянна връзка с неговия щаб, като са му запазили "уайлд кард" специално за него. Българинът беше потвърдил участие за турнира за датите през месец септември, а сега предстои да реши дали ще играе на новите дати през ноември.

Ще има ли публика на Sofia Open 2020 - вижте тук.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички