Успя ли да влезе Григор Димитров? 10-те най-зрелищни точки на US Open за първата седмица (ВИДЕО)


Успя ли да влезе Григор Димитров? 10-те най-зрелищни точки на US Open за първата седмица (ВИДЕО)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Getty Images

2634 0

От последния за годината турнир от Големия шлем - US Open, публикуваха видео, в което са събрали най-красивите точки след първата седмица. В своеобразната класация не попада изпълнение на най-добрия български тенисист Григор Димитров.

Както е известно, първата ни ракета се справи с Алекс Молчан и Анди Мъри, но в третия кръг отпадна след поражение от Александър Зверев. И в трите срещи не липсваха някои впечатляващи удари от българина, който по традиция е сред най-атрактивните състезатели на тура.

Въпреки това според организаторите няма място за някое от тях в топ 10. Там можем да видим фамозни изпълнения на Карлос Алкарас, Новак Джокович, Даниел Еванс, Адриан Манарино, Франсиско Серундоло, Дария Касаткина, Коко Гоф, Дженифър Брейди и други.

Насладете се на компилацията чрез кадрите по-долу в материала. Вижте едно от бижутата на Гришо - дошло в дуела срещу Зверев (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички