Трилър в Париж! Джокович надви Рубльов в три сета и ще играе финал срещу Григор Димитров


Трилър в Париж! Джокович надви Рубльов в три сета и ще играе финал срещу Григор Димитров
Снимка: Getty Images

5540 0

Григор Димитров научи своя съперник за финала на турнира от сериите "Мастърс" в Париж. Българската ракета ще се изправи срещу световния №1 Новак Джокович, който се справи с Андрей Рубльов в трисетов трилър във френската столица (5:7, 7:6(3), 7:5). 

ЕТО КОГА Е ФИНАЛЪТ МЕЖДУ ГРИГОР И НОВАК!

Двубоят, който двамата изиграха бе наистина "гладиаторски". В началото на първия сет двамата си размениха по един пробив и така до 12-ия гейм, в който руснакът отново проби и спечели първата част.

Във втората обаче Ноле "изригна". Сърбинът показа класата си, като също трябва да се отдаде заслуженото и на Рубльов, който се защитаваше здраво. До пробив във втората част не се стигна и сърбинът затвори сета след тайбрек.

В третия сет грешките за Рубльов зачестиха, като умората си каза думата. Ноле контролираше мача и проби чак в 12-ия гейм след брутална двойна грешка на руснака, която му костваше срещата. По този начин Ноле вече е с осем победи на осем полуфинала в Париж.

Разбира се, на финала Ноле го очаква Григор Димитров, който по-рано днес мина през Стефанос Циципас. Двамата балканци са се срещали 12 пъти до момента, като Ноле е печелил в 11 от случаите. ЕТО КОГА Е ФИНАЛЪТ МЕЖДУ ГРИГОР И НОВАК

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Скритата" точка, която прати Григор Димитров на финала в Париж.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички