"Това е най-големият проблем": Григор Димитров каза това, което всички мислят - поиска промяна


"Това е най-големият проблем": Григор Димитров каза това, което всички мислят - поиска промяна
Снимка: Getty Images

10636 0

Само преди дни Григор Димитров за първи път участва в подкаст. Тогава посочи липсата на достатъчно време като един от основните доводи за това да не е бил част от подобен разговор пред микрофон. Ето, че малко след първия му подкаст записа участие и в друг.

Той гостува на доста популярния журналист и тенис анализатор Крейг Шапиро. Самият Шапиро, който е още писател и режисьор, в миналото е бил част от щаба на легендарния Андре Агаси.

Една от първите теми, които бяха подхванати, бе за тениса, който познаваме. И по-конкретно Гришо, който днес (16.05) навърши 33 години, бе запитан дали има нещо, което би променил в тениса.

Още: Григор Димитров в непозната светлина: Разказа кое е най-дивото, което е правил със спечелени пари

Димитров каза нещо, с което няма тенисист от Тура, който да не се съгласи (самата тема е била повдигана и от други, но твърди рядко). Става въпрос за различните топки на всеки турнир, което може да доведе и до сериозни проблеми.

Григор Димитров посочи какво иска да промени в тениса

Григор Димитров иска промяна в тениса

"Лесен въпрос за мен. Бих искал да се играе с едни и същи топки на всеки турнир. Това е най-големият проблем. Играеш с една и съща топка в продължение на две-три седмици, свикваш с нея, а след това минаваш към нещо съвсем различно - всичко се променя изцяло. Понякога топката си играе с теб, а не ти с нея. Това е вредно за тялото и за рамото" - призна Григор.

Още: Рекорден награден фонд: Григор Димитров спечели колосална сума пари от Мастърса в Рим

Хареса ли ти тази новина? Тогава не изпускай момент от спорта – последвай ни във Viber тук!

Българинът получи и други запитвания, като отговорите на някои от тях се знаеха предварително. Димитров затвърди, че любимият му турнир е Уимбълдън, както и че любимият му корд е Централният на Уимбълдън, като призна, че харесва и "Род Лейвър".

Разбира се, когато бе запитан кой е любимият му тенисист, той посочи Роджър Федерер, с когото бе сравняван дълго време в началото на кариерата му. Хасковлията допълни, че в момента обича да гледа Карлос Алкарас. Освен това Григор Димитров бе попитан и кой е по-популярен в България - той или Христо Стоичков.

Странно и неочаквано: Край за Григор Димитров?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички