Томас Тухел за Жиру: Изключителен е, играе като 20-годишен


Томас Тухел за Жиру: Изключителен е, играе като 20-годишен
Снимка: Getty Images/Guliver

1053 0

Мениджърът на Челси Томас Тухел записа с похвали централния нападател на тима Оливие Жиру, след като френският национал отбеляза единственото попадение при победата над Атлетико Мадрид с 1:0. "Сините" от Лондон стигнаха до много ценен успех при гостуването си в първия мач от осминафиналите на Шампионската лига след гол с акробатична задна ножица на Жиру.

"Ако го наблюдавате всеки ден, няма да сте изненадани от този гол. Той е в изключителна физическа форма, тялото му е във форма и физиката му е на топ ниво. От психологическа гледна точка имам чувството, че той всеки ден се наслаждава на това да бъде професионален футболист на такова ниво.

Той тренира като 20-годишен, като 24-годишен. Той е човек, който може да смесва сериозното и забавното на тренировки. Винаги е положително настроен и е от голямо значение за групата", коментира Тухел.

"Постигнахме добър резултат срещу един топ отбор. Беше много важно да сме напълно концентрирани през всички 96 минути и да приемем, че ще ни е трудно да създаваме положения. Справихме се с всичко това и изиграхме един добър мач", допълни немският специалист.

А как се разви срещата между Атлетико и Челси - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички