Челси ще се конкурира с Реал Мадрид за подписа на Ерлинг Холанд


Челси ще се конкурира с Реал Мадрид за подписа на Ерлинг Холанд
Снимка: Guliver/GettyImages

1137 0

Испанският шампион Реал Мадрид може да изглежда като фаворит за привличането на Ерлинг Холанд от Борусия Дортмунд, но друг европейски гранд е твърдо решен да се опита да ги изпревари. Ръководството на Челси си е поставило за цел да привлече норвежкия нападател през лятото, съобщава Tuttomercatoweb.

Според изданието Холанд е трансферна цел №1 на Челси през идното лято, което означава, че босът на "сините" Роман Абрамович е готов да извади нужната сума, за да привлече нападателя на "Стамфорд Бридж". В същото време Реал проявява интерес и към нападателя на ПСЖ Килиан Мбапе, като може и да се откаже от идеята да привлече Холанд.

Както е известно, през лятото на 2020-а Челси похарчи колосална сума за трансфери, с която надскочиха харчове и на богати клубове от калибъра на ПСЖ и Манчестър Сити. Изглежда, че руският милиардер Абрамович не се притеснява да разтваря кесията за нови попълнения, но в същото време не е от най-търпеливите шефове, след като наскоро уволни Франк Лампард и назначи Томас Тухел.

Междувременно бивш бранител на Челси сподели за Мохамед Салах, че на тренировки на "сините" е играел като Лионел Меси (подробности тук).

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички