Тежък, но преодолим съперник за Григор на 1/4-финалите в Монте Карло


Тежък, но преодолим съперник за Григор на 1/4-финалите в Монте Карло
Снимка: Getty Images

2959 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров ще се изправи срещу световния номер 14 Хуберт Хуркач на 1/4-финалите на Мастърс турнира в Монте Карло. По-рано днес Гришо подчини 7-ия в света Каспър Рууд, а в следващата фаза ще срещне поляка Хуркач.

Няколко часа след победата на Григор Хуберт Хуркач също записа успех на 1/8-финалната фаза на надпреварата, където победи испанеца Алберт Рамос-Виньолас в два сета - 7:6(2), 6:2 за близо 90 минути игра. Толкова продължи и срещата на Гришо срещу Рууд.

29-ият в света Григор се е изправял веднъж срещу Хуркач - на Мастърс турнира в Индиън Уелс, който е на твърди кортове. Тогава българинът записа трудна победа в три сета, като в последната част се стигна до драматичен тайбрек.

Двубоят между Гришо и Хуркач е втори по програма след срещата на Алехандро Давидович Фокина и Тейлър Фриц, която се очаква да започне в 11.00 часа българско време. Това означава, че мачът между Григор и Хуркач ще започне след 13:30 часа. Срещата Григор Димитров - Хуберт Хуркач може да проследите НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички