Тази вечер ще се доиграе мачът Григор Димитров - Себастиан Корда във Вашингтон


Тази вечер ще се доиграе мачът Григор Димитров - Себастиан Корда във Вашингтон
Снимка: Getty Images

2535 0

Първата ни ракета Григор Димитров ще доиграе двубоя си от осминафиналите на тенис турнира от АТП 500 във Вашингтон срещу местния тенисист Себастиан Корда не преди 20:30 часа българско време тази вечер. Двамата играеха при резултат 6-4, 40:40 в полза на Григор, преди срещата да бъде прекъсната поради дъжд.

Димитров стартира по чудесен начин, пробивайки подаването на 54-ия в света още в първия му сервис гейм. Последва затвърждаване на брейка, а в шестия гейм нашият тенисист отрази три точки за връщането на пробива. Българинът затвори откриващата част по комфортен начин за 53 минути.

В началото на втората двамата играеха равностоен гейм, преди метеорологичните условия да сложат временно точка на спора помежду им.

Българинът и американецът довършват мача си веднага след края на двубоя от осминафиналите в женския турнир между Тереза Мартинцова и четвъртата в схемата Виктория Азаренка, които трябва да стартират не преди 19:00 часа българско време.

Ако елиминира Корда, Григор ще се изправи срещу шведа Микаел Имер в спор за място на полуфиналите – двубоят им се очаква да започне не преди 03:00 часа българско време. А ето как Григор "преподава уроци по тенис".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички