"Така живеят легендите": Григор Димитров разказа един от "най-страшните" си моменти (ВИДЕО)


"Така живеят легендите": Григор Димитров разказа един от "най-страшните" си моменти (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

4771 0

Най-добрият български тенисист Григор Димитров си спомни един от най-авантюристичните моменти в живота си. Той е свързат с мексиканския град Акапулко. Разбира се, възниква покрай участието му в местния турнир от сериите ATP 500.

Хасковлията няма да участва в тазгодишното му издание, но това няма да промени факта, че остава сред най-любимите състезатели на местната публика. Самият Димитров е печелил и състезанието във въпросния град.

Сега той си припомни момент от преди близо 10 години. Тогава се престрашава да направи скок от скала на височина на 35 метра. Става въпрос за местността Ла Кебрада на брега на Тихия Океан.

"Частта с плуването беше тази, с която съм най-горд. Беше невероятно. Стигнахме до там с хеликоптер. Отидохме до водата. Първият път, в който погледнахме... беше невероятно" - започна родният състезател.

"Това беше моментът, в който трябваше да кажа на себе си, че съм фокусиран, след което да се приготвя и да скоча. Можете да видите колко съм щастлив, също така и да го чуете. Беше невероятно. Така живеят легендите, човече" - спомни си още Димитров в шеговит тон.

Родният състезател е печелил местния турнир, но някои от големите имена в тениса, включително и в женския, не са съумявали да го сторят. Любопитното е, че наскоро в Мексико съжалиха, че караница с Григор е лишила Шарапова от триумф в Акапулко.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички