Григор Димитров: Гордея се с ината си и непреклонността си в трудни моменти


Григор Димитров: Гордея се с ината си и непреклонността си в трудни моменти
Снимка: Getty Images

5164 0

Родната ракета номер 1 при мъжете Григор Димитров обяви, че се гордее с две черти от характера си. Това са инатът и несломимостта. Тенисистът говори по време на участието си на турнира в Марсилия.

"Гордея си с моя инат и желанието да продължавам и когато съм в трудни моменти. С постоянството да работя и когато не виждам изход, чувствам се зле психически, обезкуражен съм и нямам увереност в себе си", разкри българинът.

Запитан дали би променил нещо, ако започва сега отначало, Димитров заяви: "Не мисля, че бих направил много промени, по-скоро бих постъпил различно в някои моменти. Вероятно ще взема други решения".

Григор се върна и към задължаващия прякор, който му бе лепнат още като доста млад - Baby Fed. "Никой млад тенисист не бива да носи такъв товар върху името си. Това бе едно от най-неподходящите сравнения според мен. Точно по тази причина съм изключително горд, че си изградих собствено име", каза звездата. Наскоро Димитров говори за недостатъците в играта си, които забелязва - ето какви са те.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички