Съперникът на Григор Димитров изуми със самочувствие и даде голяма заявка


Съперникът на Григор Димитров изуми със самочувствие и даде голяма заявка
Снимка: Getty Images

3769 0

Следващият опонент на Григор Димитров на състезанието в Монте Карло, което е част от престижната категория "Мастърс 1000", е третата ракета на Сърбия Миомир Кецманович. До този мач се стигна, след като Гришо преодоля на старта Валентин Вашеро (2:0), докато Кецманович се справи с Матео Беретини (2:0).

32-годишният българин е под номер 9 в световната ранглиста, докато 24-годишният сърбин е 66-и в света. Въпреки сериозната разлика обаче се очертава труден дуел за най-добрия български тенисист.

Самият Кецманович показа голямо самочувствие преди дуела с Димитров. Дълго време той бе считан за един от най-големите таланти сред младите, но напоследък кариерата му не се развиваше по план. А срещу Беретини прекрати серия от четири поредни загуби.

Още: "Имам проблем - за първи път ми се случва": Григор Димитров говори по тема, която никога не бе коментирал

Кецманович показа самочувствие преди мача с Григор Димитров

Григор Димитров се изправя срещу Миомир Кецманович

Сърбинът заяви, че не е играл толкова добре от Австралия насам, като се похвали неколкократно и сподели, че не може да каже нищо лошо за представянето си. Освен това изрази надежда да покаже същото и срещу Димитров.

"Смята, че играх много добре. Всъщност не съм играл толкова добър тенис от Австралия насам. Не мога да кажа нишо лошо за представянето си. Щастлив съм да покажа толкова високо ниво на такъв голям турнир от сериите "Мастърс". Силно се надявам да успея да повторя същото и в следващия мач срещу Димитров" - призна той.

Следете Григор Димитров НА ЖИВО в SportLive.bg.

Въпреки това трябва да се отбележи, че преди сблъсъка между българина и сърбина експертите са категорични: Само чудо ще спре Григор Димитров.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички