Смях с Джокович и Циципас: Ноле обърка "детето" си, а гъркът го забрави (ВИДЕО)


Смях с Джокович и Циципас: Ноле обърка "детето" си, а гъркът го забрави (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images / колаж на SportLive

8759 0

Сръбската тенис звезда Новак Джокович успя да победи гръцкия си опонент Стефанос Циципас в балканския сблъсък на старта на Финалите на ATP в Торино. С мускули, гъвкавост и финес Джокович подчини Циципас и показа, че все още е труден за побеждаване, дори и да не е номер 1 в света.

Джокович и Циципас предложиха зрелище на световно ниво, но двубоят започна с комична сцена. Организаторите на турнира в Торино имат по-различен протокол, по който играчите излизат на корта. А Джокович и Циципас явно не си бяха научили урока, тъй като и двамата се объркаха при излизането си.

Пръв на корта се появи Джокович, който трябваше да хване ръката на едно от децата, подаващи топките, което да го отведе към мястото му. Ноле обаче подаде ръка на "грешното" дете - това на Циципас. Момчето показа на сърбина, че се е объркал и го насочи към неговото дете, а Джокович се разсмя от случката.

Стефанос Циципас пък съвсем забрави, че трябва да хване за ръка дете при излизането си на корта и го подмина като малка гара. Момчето на Циципас се затича, за да го настигне и да му подаде ръка. Физиономията на гърка обаче остана непроменена, като вероятно дори не разбра за "нарушението", което е извършил.

Междувременно Новак Джокович получи заветното "да" от Australian Open и ще може да се бори за рекордна десета титла в Австралия.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички